top of page
Search

Χειμερινό Camp 2024



Τον Φεβρουάριο του 2024 θα διεξαχθεί το ετήσιο, διήμερο Winter Kamp της I.K.M.F. Ελλάδος, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας (24 και 25 Φεβρουαρίου). Προσκεκλημένοι εκπαιδευτές θα είναι οι JONATHAN MAATI (E.I.T. E3) και ALEX PFÄFFLI (E.I.T. E3) και το κεντρικό θέμα το: "Out of the box Krav Maga". Krav Maga εκτός πλαισίου.


Οι δύο έμπειροι εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν τεχνικές που αξιοποιούνται σε δύσκολες συνθήκες, η εφαρμογή των οποίων απαιτεί αυτό ακριβώς που δηλώνει και το θέμα του διημέρου. Το να μπορεί να σκεφτεί και να εφαρμόσει ο διδασκόμενος τεχνικές που "ξεφεύγουν", αλλά παράλληλα συνδέονται με όσα πρεσβεύει το Krav Maga.



Αναλυτικά το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα του Camp, έχει ως εξής:


  • ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: 140 ευρώ ανά άτομο. Περιλαμβάνει όλα τα σεμινάρια, ύπνο για το Σάββατο το βράδυ σε τετράκλινα δωμάτια και πλήρη διατροφή (4 γεύματα. Μεσημεριανό και βραδινό Σαββάτου, καθώς και πρωινό και μεσημεριανό Κυριακής).

  • ΜΟΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ χωρίς διαμονή και διατροφή: 90 ευρώ για όποιον λάβει μέρος μόνο στις προπονήσεις, χωρίς διαμονή και διατροφή.

  • ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, χωρίς σεμινάρια: 65 ευρώ. Όσοι δεν θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις θα πληρώσουν μόνο 65 ευρώ, για τη διαμονή και διατροφή τους.


Να σημειωθεί πως τα δίκλινα δωμάτια δίνονται μόνο σε οικογένειες, με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ ανά άτομο. Επομένως οι ανωτέρω τιμές σε δίκλινο, διαμορφώνονται ως εξής ανά άτομο:

  • ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: 150 ευρώ.

  • ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: 75 ευρώ.


ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι τιμές αυτές ισχύουν για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Από εκεί κι έπειτα, η συμμετοχή αυξάνεται κατά 20 ευρώ ανά άτομο.


Επιπλέον, πέρα από το πρόγραμμα του Camp και τα όσα αυτό περιλαμβάνει, λαμβάνουν χώρα και εξετάσεις όλων των επιπέδων P, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. H συμμετοχή κοστίζει 40 € και είναι ανεξάρτητη από το πρόγραμμα του διημέρου. Στις εξετάσεις μπορούν να λάβουν μέρος όσοι εξετάστηκαν από το Autumn Camp και πριν ή όσοι εξετάζονται για πρώτη φορά. Όχι όσοι εξετάστηκαν τον Δεκέμβριο στο ΟΑΚΑ.


Οι μαθητές που θα εξεταστούν στο Camp, θα μπορούν να εξεταστούν ΚΑΙ τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ, αρκεί να μην έχουν εξεταστεί ξανά μέσα στην ίδια εκπαιδευτική περίοδο (δηλαδή στο Autumn Camp).


Σε ένα γεμάτο διήμερο διδασκόμαστε, προπονούμαστε, πιέζουμε τον εαυτό μας και το κυριότερο από όλα, περνάμε καλά! Δεν ξεχνάμε πως όσο εμβαθύνουμε σε νέες εμπειρίες, ξεπερνάμε τους φόβους μας και τους μετατρέπουμε σε αυτοπεποίθηση.


KIDA!

98 views0 comments
bottom of page