top of page
Search
Writer's pictureΓιάννης Γαλαίος

Καλωσορίζουμε μια Νέα Σεζόν Ενδυνάμωσης, Τεχνικής Ικανότητας και Αυτοπεποίθησης στην U.P. Krav Maga

Updated: Sep 9, 2023



Aγαπητά μέλη, μελλοντικοί μαχητές και νεαροί πρωταθλητές, καλή μας αρχή!


Καθώς ο ήλιος έδυσε για τη περασμένη σεζόν, ήρθε η ώρα να ανατείλει για την επόμενη. Ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε πίσω στην Urban Protection, εγγυώμαστε για μια νέα σεζόν ασυναγώνιστης εκπαίδευσης στο Krav Maga. Ενώ ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει γύρω μας, η δέσμευσή μας να σας βοηθήσουμε να "Μετατρέψετε τον Φόβο σε Αυτοπεποίθηση" παραμένει ακλόνητη.


People practising Krav Maga in Nea Smyrni, Athens
Krav Maga Class

Η Χρονιά σε Ανασκόπηση


Καθώς κοιτάμε πίσω στη χρονιά που πέρασε, γεμίζουμε με ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για αυτό που έχουμε επιτύχει μαζί. Τα μέλη μας - παλιά και νέα - έχουν δείξει ένα ακλόνητο πνεύμα, ξεπερνώντας προκλήσεις και φτάνοντας σε νέα ύψη στο ταξίδι τους με το Krav Maga. Από τα αρχάρια μαθήματα έως τα προχωρημένα, τα παιδιά και τους εφήβους, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, γεμάτη με την ενέργεια της συνεχής βελτίωσης και της ομαδικότητας. Το ακούραστο πνεύμα και η αποφασιστικότητά σας μας εμπνέουν κάθε μέρα, και είναι συγκινητικό να βλέπουμε ακόμη και τα νεότερα μέλη μας να αγκαλιάζουν το ενδυναμωτικό πνεύμα του Krav Maga.



Kids training and getting tested in Krav Maga. Our gym is located in Nea Smirni, Athens
IKMF Krav Maga Exams Kids


Τι Νέο Υπάρχει Αυτή τη Σεζόν


Το να ακούμε ενεργά τα σχόλιά σας ήταν πάντα στον πυρήνα του τρόπου λειτουργίας μας, και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αντί να επανεφεύρουμε τον τροχό, επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση και την εξέλιξη των εμπειριών που ήδη αγαπάτε:

  1. Απλοποιημένο Πρόγραμμα Τμημάτων: Βελτιστοποιήσαμε το χρονοδιάγραμμα των τμημάτων για ενήλικες, εφήβους και παιδιά για να προσαρμοστούμε στους πολυάσχολους οικογενειακούς ρυθμούς.

  2. Εξειδικευμένα Τμήματα για Όλες τις Ηλικίες: Είτε είστε ενήλικας που θέλετε να αφοσιωθείτε σε προηγμένες τεχνικές είτε γονέας που αναζητά μια ολοκληρωμένη εμπειρία για το παιδί σας, τα τμήματα μας έχουν ανανεωθεί για να περιλαμβάνουν εξειδικευμένες συνεδρίες για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

  3. Επικεντρωμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ανεξαρτήτου Επιπέδου: Από τους αρχάριους μέχρι τους πιο προχωρημένους, η νέα σεζόν φέρνει μια εξατομικευμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση Krav Maga. Έχουμε επανασχεδιάσει το πρόγραμμα σπουδών μας για να είναι εξαιρετικά επικεντρωμένο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και τεχνικών που είναι εφαρμοστέες ανεξαρτήτου του επιπέδου της εκπαίδευσης. Έτσι, είτε είστε νέος στο Krav Maga είτε έχετε χρόνια εμπειρίας, θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει και σας προκαλεί να γίνετε καλύτεροι.



Join our community and train in Krav Maga. Our gym is located in Nea Smirni, Athens
People train in Krav Maga


Μια Φιλόξενη Κοινότητα για Όλες τις Ηλικίες


Είτε είστε ενήλικας, έφηβος ή αναζητάτε ένα πρόγραμμα για το παιδί σας, οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές. Μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, διαθέσιμο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Υποσχόμαστε από μέρους μας μια ενδυναμωτική εμπειρία που εσείς και η οικογένειά σας δεν θα ξεχάσετε.




Υλοποιώντας Όνειρα, Χτίζοντας Αυτοπεποίθηση


Καθώς η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για ύψιστη εκπαίδευση στο Krav Maga. Δεν βοηθάμε μόνο τα άτομα να μετατρέψουν τον φόβο σε αυτοπεποίθηση· βοηθάμε τις οικογένειες να γίνουν πιο δυνατές μαζί.

Έχοντας δραστηριότητα σε μια αγορά που συχνά αντιμετωπίζεται με ανασφάλεια και σκεπτικισμό, επιδιώκουμε να είμαστε η εξαίρεση.


Ανυπομονούμε να είστε μέρος της κοινότητας μας καθώς θα θέτουμε νέα στάνταρ σε ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


Θερμούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Γαλαίος

Expert Instructor

Owner @ Urban Protection Krav Maga

T: 6970100606

E: info@upkravmaga.com


151 views0 comments

Comentários


bottom of page