• Γιάννης Γαλαίος

Πρόγραμμα και οδηγίες για τη σεζόν 2020/21

Updated: Sep 2

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου επιστρέφουμε με ασφάλεια στις προπονήσεις μας!


Προς ενημέρωση σας η Urban Protection έχει λάβει όλα τα αποτρεπτικά μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης της Covid-19.


1) Γίνεται καθημερινή απολύμανση του χώρου καθώς και ανάμεσα απ τα μαθήματα.


2) Σε όλους τους χώρους υπάρχουν αντισηπτικά χεριών, γάντια και μάσκες σε περίπτωση που επιθυμήσει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει.


3) Τηρείται αυστηρά ο μέγιστος αριθμός ατόμων που αντιστοιχούν στα τετραγωνικά μέτρα της σχολής.


4) Κάθε ασκούμενος θα πρέπει φέρει το δικό του ατομικό εξοπλισμό, θα έχει σταθερό ζευγάρι και κάθε ζευγάρι θα έχει την απαιτούμενη απόσταση απ το επόμενο.


5) Τα τμήματα θα τελειώνουν λίγο νωρίτερα και αντίστοιχα τα επόμενα θα ξεκινάνε λίγο αργότερα για την αποφυγή ύπαρξης συνωστισμού.


Η φετινή σεζόν θα είναι ένα στοίχημα αλλά θα τα καταφέρουμε έχοντας ευθύνη, στόχο και πάθος πάνω σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε.


Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή επιστροφή!60 views

Recent Posts

See All

Έκτακτο. Νέα μέτρα. 

Ακολουθώντας τις οδηγίες του κράτους η σχολή θα παραμείνει κλειστή για 15 ημέρες. Αναφορές: IN.gr https://www.in.gr/2020/03/12/greece/koronaios-kleinoun-kinimatografoi-theatra-kai-kentra-diaskedasis-s

Κορονοϊός και προπονήσεις

Καλημέρα σας! Όσων αφορά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορωνοϊό και των μέτρων που μας αφορούν πιο άμεσα, η κυβέρνηση απαγορεύει τη παρουσία άνω των 60 ατόμων σε αθλητικούς χώρους. Ε

©2018 by Urban Protection - Krav Maga